Afbeelding

Energiecafé Zeewolde: Energie (en geld) sparen

Algemeen

ZEEWOLDE - Inwoners van Zeewolde zijn op maandagvond 19 juni van 19.30 – 21.00 uur van harte welkom bij het Energiecafé ‘Energie (en geld) sparen’ in De Meermin aan het Kerkplein. 

Tijdens deze avond wordt gratis advies gegeven. Er zijn vier informatietafels met ieder een eigen thema. Waaronder: bespaar kosten door energielekken en tocht te voorkomen, zuinig stoken en uw huis tochtvrij maken. 

Vier informatietafels:

Tafel 1: Warmtelekken dichten: aan de slag met kleine maatregelen

Tafel 2: Energieverspilling voorkomen: krijg inzicht en onderneem actie

Tafel 3: Zuinig stoken: zet je CV op 60

Tafel 4: Een tochtvrij huis maken

“Bij elke tafel krijgt u advies van onze energieadviseurs. En op elke tafel liggen voorbeelden. Ook zijn er handige gadgets die u mee kunt nemen om thuis direct aan de slag te gaan. Zoals de thermocard of de energiebespaarmeetlat en speciale folders”, meldt het Energieloket.

Het energiecafé begint om 19.30 uur. Inloop is vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Na afloop is nog ruimte om na te praten met een drankje.

Over het Energieloket Zeewolde

Het Energieloket Zeewolde helpt, in opdracht van de Gemeente Zeewolde, bewoners op weg bij hun vragen rond verduurzaming, energiebesparing, subsidies en financieringen. “Of je nu huurt of een eigen huis hebt, wij helpen je graag. Gebruik energie slim!