Afbeelding
Eigen foto

Film ‘Bella’ in De Meermin

Algemeen

ZEEWOLDE - De SOZ-ANBO draait op woensdag 22 mei om 14.00 uur de film ‘Bella’ (op DVD) in De Meermin. Een film uit 2006 en de terechte winnaar van de publieksprijs van het internationaal Filmfestival van Toronto. 

Bella is een ontroerende, hartverwarmend film over de helende kracht van vriendschap. De voormalige profvoetballer José werkt tegenwoordig als kok in het New Yorkse restaurant van zijn broer Manny. Wanneer laatstgenoemde de serveerster Nina ontslaat omdat ze een paar minuten te laat is, rent José haar achterna om haar te troosten. Dan hoort hij de reden waarom Nina te laat was: ze kwam er die ochtend achter dat ze zwanger is. De rest van de dag brengen José en Nina in elkaars gezelschap door, waarbij een vriendschap voor het leven ontstaat. Terwijl Nina worstelt met de vraag wat ze met het nieuwe leven in haar buik aan moet en José probeert om met zijn tragische verleden in het reine te komen, verandert een gewone dag in een onvergetelijke ervaring. 

“Deze keer een love story die verder gaat dan en romance. Kom naar De Meermin voor deze romantische speelfilm. De film is gratis toegankelijk en ook voor niet SOZ-ANBO-leden. U bent van harte welkom!”