Afbeelding
Foto: SBB Zeewolde

Kampeerseizoen gaat weer van start

Bosgeluiden

Komende vrijdag barst het kampeerseizoen weer los. Ook het natuurkampeerterrein Dasselaar en groepskampeerterrein de Banken gaan weer open. Nu denk je misschien, “ja maar dat is in ons eigen dorp”. Klopt, maar je zal verbaast zijn hoeveel dorpsgenoten toch even een paar dagen komen kamperen, al is het maar even om de nieuwe tent of caravan uit te proberen voor de zomervakantie. Wat is dan lekkerder dan even op de Dasselaar te staan? Daarnaast zijn er natuurlijk ook families, kerkgenootschappen of andere groepen die er met elkaar een weekend op uit willen. Daar is dan de Banken speciaal voor bedoeld.

Dit jaar introduceren we een nieuwe vorm van kamperen op de Dasselaar. Afgelopen winter hebben we ruimte gemaakt voor hangmat kampeerders. Lekker zwevend tussen de bomen overnachten in je eigen hangmat met uitzicht op de sterren. Optimaal één zijn met de natuur. Ik krijg er al zin in, jij ook?

Wil je meer weten over de Dasselaar en de Banken, kijk dan op www.logerenbijdeboswachter.nl. Hier kun je ook kijken waar je nog meer in Nederland bij de boswachter kunt logeren.

Alvast fijne vakantie.

Boswachter Rob Koetsier

Afbeelding
Tulpen Kunst Route open tot en met 4 mei / andere routes Tulpenroute dicht Ingezonden 20 uur geleden
De eerste hindernissen staan al op het parcours; de atletiekbaan
Zeewolde Kruist de Buizen race nadert! De eerste hindernissen staan klaar. Algemeen Instagram 22 uur geleden
Afbeelding
'Heel Zeewolde danst' voor het laatst 'de wereld rond' Cultuur Instagram 22 uur geleden