Zeewolde Live: “Zien we u binnenkort weer in het theater?”
Zeewolde Live: “Zien we u binnenkort weer in het theater?” Foto: Zeewolde LIVE

ZeewoldeLIVE in voorbereiding op Nationaal Theaterweekend

Cultuur

ZEEWOLDE - Het eerste optreden van het theaterseizoen 2023-2024 verzorgd door ZeewoldeLIVE zit er alweer eventjes op. “We kijken terug op een gezellig avond uit in eigen dorp met Sjors van der Panne in het theater van The Lux. Het eerstvolgende optreden staat gepland op zaterdagavond 4 november met niemand minder dan Cesar Zuiderwijk, een voorstelling die heel snel uitverkocht was”, aldus Marja Appel, bestuurslid van ZeewoldeLIVE.

Nationaal Theaterweekend

Het bestuur is momenteel druk met de laatste voorbereidingen voor het Nationaal Theaterweekend, dat van 26 tot en met 28 januari 2024 gehouden wordt. Marja: “Ook dit jaar werken de vier theaters uit Zeewolde samen om je een leuk theaterweekend aan te bieden waarbij je al voor slechts tien euro naar het theater kunt!” 

Zo is er een plattelandscabaret in Hoeve Karree (vrij. 25 jan), een cabaret in theater The Lux (zat. 27 jan.), een familievoorstelling in Theater De Kluit (zo. 28 jan.) en muziek in De Verbeelding (zo. 28 jan.)

De voorstellingen worden vanaf 15 november bekendgemaakt. Maar belangstellenden kunnen nu al wel een blind date ticket bestellen voor dit weekend.”

PodiumXtra

In de programmering voor dit theaterseizoen heeft een kleine wijziging plaatsgevonden, maakt het bestuur bekend. Het gaat om het Kerstconcert van 25 november. “Dit is aangepast naar PodiumXtra, Een avond vol lokaal talent, bekend en minder bekend, dat zich zal laten horen op het podium in het theater van The Lux. Leuke bijkomstigheid, de ticketprijs is verlaagd van naar slechts 17,50 euro.”

Weten wie er optreden en of een kaartje bestellen? Dat kan via www.zeewoldelive.nl

Dit is een partnerbijdrage van:
ZeewoldeLIVE