Afbeelding
Foto: Ludique

Ludique laat Robert Long voortleven in The Lux

Cultuur

ZEEWOLDE - Op zaterdag 17 februari komt het duo Ludique naar Zeewolde. Met de show ‘LevensLong’ haalden ze tot nog toe bijna overal uitverkochte zalen. Ook voor The Lux loopt de kaartverkoop al weer voorspoedig.

Robert Long, wie kent er eigenlijk géén nummer van hem, wist jaren geleden al volle zalen te trekken met mooie teksten die recht uit het hart kwamen. Niet zomaar liedjes, maar inhoud waaraan je voelde dat hij ook meende wat hij zong.
Robert stond ook wel bekend om, dan weer zijn rauwe stem en dan weer een heel gevoelig stem. Met die intonatie begreep je meteen waarover het nummer ging. Soms protest en dan weer op een zachtere toon een liefdevol onderwerp.

De twee van Ludique, bestaande uit Gerard Drent en Martijn Mulders, weten met hun vertolking van de songs deze stemming heel goed over te brengen. Wanneer je je ogen sluit voel je bijna Roberts’ aanwezigheid. Op de manier zoals zij het brengen, afgewisseld met anekdotes over Robert Long, komen de teksten van hem tot leven.

Wens je het optreden van hen te combineren met een diner, dan kan dat met korting.

Bij de reservering van de voorstelling bij ZeewoldeLive, koop je een kortingsvoucher welke een korting geeft op je diner bij The Lux.

Het optreden begint om 20.00 uur. 

Informatie en reserveringen: www.zeewoldelive.nl