Afbeelding
Eigen foto

Breinpunt bijeenkomst Rouw en verlies: Hoe verder na een diagnose dementie of hersenletsel?

Ingezonden

ZEEWOLDE - Verder na een diagnose dementie of hersenletsel. Hoe doe je dat? Op donderdag 8 februari is er een Breinpunt themabijeenkomst Rouw en verlies in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde, voor mensen die te maken hebben met dementie of niet aangeboren hersenletsel.

De organisatie is in handen van Renske Lünenburg, cognitief trainer bij Hersenz en trainer bij Interaktcontour en Hildegard Tummers, casemanager dementie bij Coloriet.

De eerste periode na de diagnose is vaak emotioneel en hectisch. Vaak komt het verwerken hiervan en vragen hoe nu verder in de periode erna. Tijdens deze bijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek over verlies, rouw en de bijkomende emoties die hierbij aan de orde komen. Hoe ga je om met verlies en de veranderingen in je persoonlijke leven? Ervaar je ruimte om je persoonlijke ervaringen te delen bij anderen? De themabijeenkomst heeft tot doel om vanuit de nieuwe situatie weer vooruit te kunnen kijken.

De bijeenkomst start om 19.30 uur. Inloop vanaf 19.15. De toegang is gratis, inclusief koffie/thee. Reserveer je kaartje op www.flevomeerbibliotheek.nl