v.l.n.r.: Jan-Willem Torken overhandigt namens de Lionsclub de cheque aan Laura Prins, Simone Nell-Van Kerkhoven en Gerrit van de Beek van Stichting Hospice Zeewolde
v.l.n.r.: Jan-Willem Torken overhandigt namens de Lionsclub de cheque aan Laura Prins, Simone Nell-Van Kerkhoven en Gerrit van de Beek van Stichting Hospice Zeewolde Foto: René Tuinte

Lionsclub Zeewolde versterkt dorpsleven met twee bijzondere donaties

Ingezonden Instagram

ZEEWOLDE - In een hartverwarmende actie heeft Lionsclub Zeewolde, dankzij het succesvolle evenement ‘Wasmachine Zitten’ tijdens de Nacht van Zeewolde, een aanzienlijk bedrag verzameld. Dit succes was mede mogelijk gemaakt door de genereuze steun van diverse sponsors. 

De Lions, bekend om haar inzet voor de lokale gemeenschap, heeft besloten om ditmaal twee zeer verschillende projecten te steunen, die beide een essentiële fase van het menselijk leven belichten: sport en het einde van het leven. 

De eerste donatie, €10.000,- is toegekend aan Stichting Hospice Zeewolde voor de realisatie van een hospice. Dit (t)Huis zal essentiële zorg bieden in de laatste levensfase, niet alleen aan de bewoners maar ook aan hun familie en vrienden. 

De tweede donatie, €3000,- gaat naar Stichting Pumptrackbaan Zeewolde, een burgerinitiatief gericht op het bieden van een sportieve vrijetijdsbesteding in de openbare ruimte. Deze voorziening is bedoeld voor alle leeftijdsgroepen en speciaal aangepast voor gebruik door kinderen, jongeren, volwassenen en mindervaliden.


Jan-Willem Torken overhandigt namens Lionsclub Zeewolde de cheque aan Rafael van Boggelen en Ulku Tosun van de Pumptrackbaan- Foto René Tuinte

Met deze bijdragen benadrukt Lionsclub Zeewolde haar toewijding aan het motto ‘Lions Helpen!’ en de rol als serviceclub die actief bijdraagt aan het welzijn en welbevinden binnen de gemeenschap van Zeewolde. 

Meer informatie: www.lionsclubzeewolde.nl