Afbeelding
Foto:

Kennisdag Bodem en Water Flevoland: Een levendige middag vol informatieve workshops

Ingezonden

DRONTEN -  Agrarisch ondernemers en andere professionals zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de jaarlijkse Kennisdag Bodem en Water. Deze 6e editie wordt gehouden op maandag 26 februari in De Meerpaal in Dronten. 

De Kennisdag Bodem en Water biedt een levendig programma met praktische workshops naar keuze. Het thema van dit jaar is ‘Doelsturing’. André Hoogendijk, directeur van BO Akkerbouw trapt de middag af en deelt zijn visie op het thema. 

Ontmoeting en kennisdelen

Van 12.15 uur tot 17.30 uur staat de middag in het teken van ontmoeting en verbinding. Ook wordt er nieuwe kennis en ervaring gedeeld, gebaseerd op concrete voorbeelden van diverse bodem- en watergerelateerde projecten en initiatieven in Flevoland. Onderwerpen als bodembeheer, voorkomen van bodemverdichting, waterberging en waterbeschikbaarheid en biodiversiteit passeren de revue.

Kijk voor meer informatie op www.bodemenwaterflevoland.nl/kennisdag. Aanmelden kan tot 22 februari via info@bodemenwaterflevoland.nl. Deelname is gratis.

Actieplan Bodem & Water 

Deze dag wordt mogelijk gemaakt door het Actieplan Bodem en Water Flevoland, een samenwerking tussen Provincie Flevoland, Waterschap Zuiderzeeland en LTO Noord.