Afbeelding
Foto: Zeewolde Actueel

Repaircafé in De Meermin

Ingezonden

ZEEWOLDE - In het tv-programma Factcheckers lieten Repairders onlangs zien, dat meer dan de helft van kapotte apparatuur kon worden gerepareerd. Het loont dus zeer de moeite om éérst naar het Repaircafé van Zeewolde te komen met een niet goed functionerend apparaat. 

Om na te gaan of die stofzuiger toch nog aan de praat te krijgen is. En of die waterkoker weer op temperatuur komt dankzij de gouden handjes van het Repaircafé-team. Want mocht een apparaat niet meer te maken zijn kan weggooien altijd nog! Voor kapotte kleding of een te vermaken broek zit de naald-en-draadgroep paraat.

Alle Repairders laten graag aan de eigenaar zien hoe een en ander weer gefixt wordt, want... hoe leuk is dat ? Dat repareren dus!

Het Repairteam zit op 23 februari klaar op de eerste verdieping van De Meermin. Het team staat op scherp tussen 9.30 uur en 12.00 uur. Kom voor bijvoorbeeld een koffiezetapparaat op tijd , want die fixen kost vaak veel tijd. Hoewel het soms ook een knopje kan zijn, dat verkeerd staat...