Afbeelding
Eigen foto

Voorbereidingen Koningsdagmarkt door Scouting Jan Wandelaar in volle gang

Ingezonden Instagram

ZEEWOLDE - Scouting Jan Wandelaar is al volop bezig  met de voorbereidingen voor hun jaarlijkse rommelmarkt tijdens Koningsdag. Met de rommelmarkt, het speelterrein, de fietsenveiling en de loterij is er weer veel te beleven op het evenemententerrein.

Op zaterdag 13 april gaan de jeugdleden van Scouting Jan Wandelaar in Zeewolde Zuid en het Horsterveld langs de deuren om verkoopbare spullen op te halen. Op zaterdag 20 april zullen ze hetzelfde doen in Zeewolde Noord en de Polderwijk. Scouting Jan Wandelaar verkoopt deze spullen tijdens de Koningsdag rommelmark om de clubkas te spekken.

De jeugdleden van Jan Wandelaar zijn ook al begonnen met het verkopen van loten. Deze loten kosten zoals altijd €1,- per stuk. Het drukken van de loten wordt gesponsord door Holwerda Direct Print, waar de welpen de loten hebben opgehaald. Dit jaar wordt de hoofdprijs, een Samsung tablet, gesponsord door ‘Wij zijn Merlin’. “Er is een beperkte oplage van de loten, dus wees er snel bij!”

Op het evenemententerrein zal er tijdens de rommelmarkt opnieuw een speelterrein zijn ingericht, waar kinderen zich kunnen vermaken met scoutingactiviteiten en oud-Hollandse spelletjes. Kinderen hoeven zich hiervoor niet aan te melden.

Andere vaste onderdelen van de rommelmarkt zijn de fietsenveiling om 13.00 uur en de trekking van de loterij om 16.00 uur, beide op het evenemententerrein.