Afbeelding
Foto: CDA Zeewolde

Ondernemers en Oosterwold centraal bij openbare fractievergadering CDA Zeewolde

Politiek

ZEEWOLDE - De fractie van het CDA in de gemeenteraad van Zeewolde nodigt iedereen uit voor een openbare vergadering op dinsdagavond 16 april. Deze avond heeft als thema ‘de verbinding tussen dorp en buitengebied’. 

Tijdens deze openbare vergadering zullen twee, agrarische, ondernemers vertellen welke kansen Zeewolde hun bedrijf te bieden heeft. Daarna is er ruimte voor iedereen om mee te praten over de ontwikkeling van het Zeewolder deel van Oosterwold.

Deze openbare fractievergadering is een vervolg op de open ALV van oktober vorig jaar. De bijeenkomst vindt plaats bij Wijngoed Wilgenhorst, Helling 1-3 te Zeewolde. Eigenaar Geert Horlings zal meer vertellen over zijn bedrijf en de kansen die hij ziet voor Zeewolde. Daarna spreekt Rick Klink van de gelijknamige tulpenkwekerij. Hij vertelt wat er anno 2024 nodig is om een dergelijk bedrijf te runnen.

De fractievergadering begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur is er een inloop. De avond wordt na 22.00 uur afgesloten met een borrel. Geïnteresseerden kunnen zich uiterlijk vrijdag 5 april opgeven via het e-mailadres: rene_claessens@hotmail.com