Afbeelding
Eigen foto

Snipers U12-1 kampioen

Sport Instagram

ZEEWOLDE - De jongens onder 12-1 van Basketbalclub de Snipers hebben een fantastisch seizoen weten te belonen met een meer dan verdiend kampioenschap in de 2de klasse.

Ze wisten maar liefst alle 19 wedstrijden te winnen en hebben meer dan eens het trouwe publiek weten te vermaken met mooie acties, goed samenspel en prachtige punten. De jongens hebben laten zien een waar collectief te zijn en bereid te zijn om voor elkaar te strijden en te helpen als het nodig is.

Het seizoen kreeg een fantastisch slot door in hun laatste wedstrijd af te stevenen op een zeer zeldzaam gelijkspel, waarna ze onder luide aanmoediging in de verlenging ook de laatste wedstrijd in winst om wisten te zetten. Dit team heeft een fantastische groei door mogen maken dankzij hun inzet, wilskracht en teamgeest en door de uitstekende begeleiding van hun zeer bevlogen en betrokken coaches. Nu mogen ze nagenieten en uitrusten. Op naar volgend seizoen, waar ze hun kunsten mogen laten zien in de U14.

Afbeelding
Open dag bij Manege Zeewolde Ingezonden 29 apr, 17:27
Afbeelding
Jarig Staatsbosbeheer biedt jarig Zeewolde nieuwe 'Van Boom tot Bos wandeling' aan in Horsterwold Algemeen Instagram 29 apr, 17:02
Afbeelding
Boekpresentatie over omgekomen piloot 'Lenny' Werner die nooit werd gevonden Algemeen Instagram 29 apr, 13:00