'Choco-tulp'
'Choco-tulp' Cees Steijger

Rotaryclub ondersteunt met verkoop ‘Choco-tulp’ drie goede doelen

Zorg en Welzijn

ZEEWOLDE – Geen Nieuwjaarsduik helaas bij de aanvang van 2022. De coronamaatregelen laten dit niet toe. Om het steunen van goede doelen toch mogelijk te maken, heeft Rotaryclub Zeewolde iets anders bedacht om toch inkomsten te genereren: de verkoop van de zogenoemde Rotary Choco-tulp!

Doe mee! Met de aanschaf van onze heerlijke chocoladetulpen steun je onze goede doelen! Met de ‘Rotary Choco-tulp’-actie zorgt Rotaryclub Zeewolde voor de verbinding van de inwoners van Zeewolde, het bedrijfsleven en drie goede doelen (twee lokale en één internationale). Help de Rotaryclub Zeewolde mee om dit tot een succes te maken!

Rotary Choco-tulp

In één doosje zitten zes overheerlijke gevulde chocolade tulpen, gemaakt door chocolatier Rob Brouwer uit Lelystad. Verpakt in een mooi doosje van 15x15cm. Prijs per doosje € 8,-, inclusief bezorging in Zeewolde. Een doosje ‘Rotary Choco-tulp’ is ook uitermate geschikt als aanvulling op een kerstpakket of wellicht gewoon om iemand cadeau te geven in deze decembermaand! Vraag het bestelformulier aan bij rotary@nieuwjaarsactiezeewolde.nl.

Goede doelen

Rotaryclub Zeewolde organiseert de ‘Rotary Choco-tulp’-actie om drie goede doelen te kunnen ondersteunen:

1. Stichting BuurtAED. In Zeewolde is elke 400 meter een AED 24/7 beschikbaar. Stichting BuurtAED onderhoudt deze 31 AED’s en biedt gratis reanimatiecursussen aan. Voor het onderhoud zijn financie¨le middelen nodig.

2. Watersportvereniging Zeewolde. De watersportvereniging wil mensen met een beperking optimaal laten genieten van de watersport en het watersportgebied in en om Zeewolde.

3. Stichting Adwuma Ye. Deze stichting zet zich in voor mens en milieu in Ghana met concrete doelen en met zichtbare resultaten. Met de projecten worden zwerfafval en ontbossing teruggedrongen. Rotary Club Zeewolde ondersteunt enkele jongeren en biedt hun uitzicht op een zonniger bestaan.