Afbeelding
Eigen foto

Stichting Avondvierdaagse zoekt vrijwilligers

Algemeen

ZEEWOLDE - Herinner je je die onvergetelijke avonden nog, waarop je met vriendjes en vriendinnetjes de Avondvierdaagse door je eigen dorp of stad liep? De Stichting Avondvierdaagse Zeewolde, die in 2022 haar 25-jarig jubileum vierde met meer dan 1.450 enthousiaste deelnemers, staat nu aan de vooravond van de editie van 2024. “En we hebben jou nodig om samen een succesvol evenement te organiseren!”

Het bestuur is op zoek naar gepassioneerde vrijwilligers die willen bijdragen aan het doorgeven van de onvergetelijke ervaring van de Avondvierdaagse aan elk kind in Zeewolde. “Laten we samen deze traditie in stand houden! Door vrijwilliger te worden, heb je niet alleen plezier, maar draag je ook bij aan het creëren van mooie herinneringen voor jezelf en iedereen die meeloopt.”

Mensen die interesse hebben om deel uit te maken van iets speciaals en om te weten hoe de Avondvierdaagse wordt georganiseerd, zijn van harte uitgenodigd om, geheel vrijblijvend, de vrijwilligersavond te bezoeken. Deze vindt plaats op maandagavond 29 januari om 19.30 uur in De Meermin. “Tijdens deze bijeenkomst delen we met alle (toekomstige) vrijwilligers hoe de aanloop naar de avondvierdaagse eruitziet en hoe jij ons kunt helpen. Jouw vrijwillige inzet is waardevol. Samen kunnen we deze traditie voortzetten en de magie van de Avondvierdaagse ervaren.”

“Dus meld je aan voor onze vrijwilligersbijeenkomst op 29 januari en ontdek hoe jij belangrijk kan zijn voor de Avondvierdaagse Zeewolde 2024!” Aanmelden kan via facebook of mail naar avondvierdaagsezeewolde@outlook.com

Meer informatie: www.avondvierdaagsezeewolde.nl
Facebook: Stichting Avondvierdaagse Zeewolde
Instagram: avondvierdaagsezeewolde