Afbeelding
Foto: logo

Foutje in e-mailadres

Algemeen

ZEEWOLDE – In de oproep ‘Zeewolde 40 jaar: Verhalen gezocht!’ is per abuis een foutje geslopen in het e-mailadres. Het juiste adres is: redactie@zeewolde-actueel.nl.

Mocht u uw verhaal of anekdote hebben verzonden naar redactie@zeewoldeactueel.nl (zonder tussenstreepje) dan vragen wij u dit nogmaals te sturen naar het juiste adres: redactie@zeewolde-actueel.nl (mét tussenstreepje).

Reacties

Gelukkig is er ook al een leuk aantal verhalen en anekdotes goed binnengekomen. Enkele daarvan zijn al online en in de krant geplaatst.

Heeft u ook een onvergetelijk moment, een bijzonder verhaal of een grappige anekdote meegemaakt in de afgelopen veertig jaar? Of kent u iemand die een indrukwekkende ervaring wil delen? Of het nu gaat om een historische gebeurtenis, een hartverwarmend initiatief, een bijzondere ontmoeting of een hilarisch voorval - wij willen het horen!

Stuur uw reactie (max 400 woorden, liefst met een foto) naar redactie@zeewolde-actueel.nl, Instagram of onze Facebookpagina en wie weet schittert uw bijdrage dit jaar in de Zeewolde Actueel!