Afbeelding
Archieffoto Stg. Avondvierdaagse Zeewolde

Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde

Algemeen

ZEEWOLDE - Het is tijd om je wandelschoenen uit de kast te halen en je voor te bereiden op vier dagen vol avontuur en gezelligheid, want de inschrijving voor de Avondvierdaagse Zeewolde zijn officieel geopend. Van 4 tot en met 7 juni zullen de straten van Zeewolde worden gevuld met enthousiaste wandelaars van alle leeftijden, die samen de uitdaging aangaan om elke avond een prachtige route af te leggen.

Het evenement, dat jaarlijks plaatsvindt, belooft opnieuw een succes te worden. Met de afstanden 2,5 km, 5 km en 10 km is de Avondvierdaagse een perfecte gelegenheid om samen met vrienden, familie en collega’s te genieten van mooie wandelingen en het dorp.

“Maar wacht niet te lang! De inschrijvingen sluiten op 26 mei en na deze datum is het niet meer mogelijk om je aan te melden”, meldt de organisatie.
Alle inschrijvingen verlopen digitaal via de officiële website van de Avondvierdaagse Zeewolde: www.avondvierdaagsezeewolde.nl/inschrijven. Hier is tevens alle informatie te vinden die nodig is om je aan te melden, ook voor scholen of groepen.

Inschrijven kan tot 26 mei. 

Meer informatie: www.avondvierdaagsezeewolde.nl, Facebook: Stichting Avondvierdaagse Zeewolde
Instagram: avondvierdaagsezeewolde