Gerrit Wolthuis, Arend Dubbelboer en Mannes Schoppink voeren tijdens de reünie gesprekken met polderpioniers.
Gerrit Wolthuis, Arend Dubbelboer en Mannes Schoppink voeren tijdens de reünie gesprekken met polderpioniers. Foto: Zeewolde Actueel

Volop belangstelling voor reünie ‘polderpioniers’

Algemeen

ZEEWOLDE - In het kader van het 40-jarig bestaan van Zeewolde wordt er op dinsdag 11 juni van 14.00 tot 17.00 uur in de feesttent op het evenemententerrein een grootse reünie gehouden van de polderpioniers uit de periode tussen 1978 en 1987.

De vroegste bewoners van het Trekkersveld, de RCN-camping, het grote buitengebied en het toen nog jonge dorp krijgen de gelegenheid elkaar op deze middag in een plezierige en ontspannen sfeer te ontmoeten.

Aan de Sternweg waren er in 1975 al bewoners en in Harderhaven zelfs al in 1960. Het spreekt voor zich dat zij ook tot de doelgroep behoren en van harte welkom zijn zich aan te melden!

Gezien het aantal aanmeldingen lijkt er veel belangstelling voor het gebeuren in de feesttent te zijn, maar het is nog wel mogelijk in te schrijven! Tickets voor de reünie van de polderpioniers kosten €10,- en kunnen tot en met maandag 20 mei online worden besteld via polderpioniers.eventgoose.com. Mocht online inschrijven (echt) een probleem zijn, bij Foto René Tuinte (Raadhuisstraat 38) kunnen tickets fysiek worden afgehaald. Het is daarbij wel de bedoeling dat er contant wordt betaald.