Afbeelding
Eigen foto

Vier de meivakantie met Super Hallyday!

Ingezonden

ALMERE - Talent in Opleiding, Kleur in Cultuur en Stad & Natuur bundelen hun krachten om de allereerste editie van de Super Hallyday te organiseren! Deze vakantiemiddag, gericht op jongeren van 4-18 jaar, belooft een bruisende mix van sport, kunst en natuuractiviteiten te bieden.  

Talent in Opleiding zal een scala aan sportactiviteiten aanbieden, waaronder de FC Straat Trials, Paddlesmash, Archery Tag en 3x3 basketbal. Voor degenen die hun artistieke kant willen verkennen, worden boeiende workshops verzorgt, zoals Graffiti en Beatboxen. Deelnemers worden uitgenodigd om de natuur te omarmen met workshops zoals Mos-aik (mozaïek met mos) en het bouwen van insectenhotels. Ook zijn er sportieve workshops zoals Dance en Judo. 

De Super Hallyday vindt plaats op vrijdag 3 mei van 13:00 tot 17:00 uur op het Clarence Seedorfplein in Stedenwijk, Almere. Het evenement is gratis toegankelijk voor alle jongeren die op zoek zijn naar een leuke en educatieve manier om hun vrije tijd door te brengen.

Voor meer informatie en updates over de Super Hallyday, bezoek de sociale media-accounts van Talent in Opleiding, Kleur in Cultuur en Stad & Natuur.

Super Hallyday wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Almere, VSB fonds en fonds KNR-PIN.