Annika, Eunice, Hannah en Hayfa
Annika, Eunice, Hannah en Hayfa Eigen foto

Tweede plaats teamwedstrijd voor Zeesterturnsters

Sport Instagram

DIDAM/ZEEWOLDE - Vier turnsters van G.V. De Zeesterren turnden op zaterdag 23 maart hun derde en laatste plaatsingswedstrijd als Team in Didam. 

Annika Wedekind, Eunice en Hannah van ā€™t Wout en Hayfa Zubair turnen in de bovenbouw supp. E en kwamen deze dag in actie op de onderdelen sprong, brug ongelijk, balk en vloer. Per toestel tellen de hoogste drie scores mee voor het teamresultaat.

Zij gingen van start op de brug, alwaar zij moeiteloos hun oefeningen turnden. Annika turnde een nieuw moeilijk onderdeel en dat ging haar goed af. Eunice behaalde hier zelfs de derde plaats. Ook op balk werden geen grote fouten gemaakt en Annika werd tweede op dit toestel.

Daarna liet het viertal op vloer hun mooie oefeningen op muziek zien. Op het laatste onderdeel sprong ging het ook boven verwachting goed.

De uitvoeringen op deze dag waren net een stapje beter als bij de vorige wedstrijd. Ze eindigden met een puntentotaal van 120.100. Dit leverde de meiden een mooie tweede plek op.

Annika en Eunice hebben zich geplaatst voor de individuele finale op 20 april. Hannah staat eerste reserve. 

Meer informatie: www.zeesterren.nl

Afbeelding
Realisatie nieuw woonzorgcomplex in Zeewolde een stap dichterbij Ingezonden 3 uur geleden
Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks ā‚¬ 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 3 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 3 uur geleden