Nederlands Korfbalteam
Nederlands Korfbalteam Foto: Marco Spelten

Nederlands Korfbalteam tegen Regioteam in Het Baken: bestel nu je gratis ticket

Sport

ZEEWOLDE - Op woensdag 8 mei speelt het Nederlands Korfbalteam, Team NL, een demonstratie wedstrijd tegen het regioteam uit de omgeving Zeewolde. “Een unieke gelegenheid om niet alleen de grootste talenten van dichtbij te zien, maar ook om zelf de sfeer en de spanning van topkorfbal te ervaren”, meldt gastheer KV Wolderwijd/DYZLE. 

De wedstrijd is in sporthal Het Baken en begint om 19:30 uur. De zaal is open vanaf 18.30 uur.

Lokale toppers

Naast de internationals van Team NL zullen ook ervaren toppers uit de omgeving in actie komen om er een fantastische avond van te maken. Het Regioteam bestaat uit spelers van Unitas/Perspectief, De Meeuwen, Dindoa en natuurlijk KV Wolderwijd/DYZLE.

De coaching van dit team zal in handen zijn van Daniel van Munster. Hij kan in deze wedstrijd beschikken over de volgende spelers:

Bij de dames: Laura van Winkoop (Unitas/Perspectief), Nena Ellermeijer (Unitas/Perspectief), Dorinda Kleijer (De Meeuwen), Renske Arendsen (De Meeuwen), Nina de Rompf (Dindoa) en Anneleen Links (KV Wolderwijd/DYZLE).

Bij de heren: Thomas Hoekstra (Unitas/Perspectief), Pepijn Smit (Unitas/Perspectief), Noah Bijsterbosch (Unitas/Perspectief), Cornee IJssenacher (De Meeuwen), Jarin Brijnekreeft (De Meeuwen), Alain ter Horst (Dindoa), Lars van der Velde (Dindoa), Roy van Boven (Dindoa) en Rick Bultman (KV Wolderwijd/DYZLE)

De wedstrijd zal onder leiding staan van de scheidsrechters Tim Huijsman en Mika Willemse.
De juryvoorzitter is Rosemarie Wielinga, de schotklok wordt bediend door Jaco Reijgersberg en de tijdwaarneming wordt verzorgd door Harry Wiegersma.

Tickets voor de wedstrijd zijn gratis en te bestellen via https://kvwolderwijd.nl/nieuws/team-nl-bestel-nu-je-tickets-voor-de-wedstrijd-van-team-nl/

“Wacht niet te lang want de capaciteit van sporthal Het Baken is beperkt. VOL = VOL!!”

Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 9 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Informatiemiddag over 'levend verlies' georganiseerd door CVA-keten Noordwest-Veluwe Ingezonden 1 mei, 08:21