Afbeelding

Woonpalet: ‘Nieuwe energie’

Ingezonden

ZEEWOLDE - Een nieuw logo, nieuwe kleuren, nieuwe energie. Daar hebben de Woonpalet-medewerkers, Rvc-leden en leden van HBZ gister op geproost. Want toen is het nieuwe logo aan het kantoor van Woonpalet onthuld. Deze handeling werd verricht door Saskia Boot, Rvc-lid op voordracht van huurders en Gerrit Bos, directeur-bestuurder.

Paletvorm

Woonpalet liet een nieuw logo ontwerpen, zonder in het geheel afscheid te nemen van het oude. De oplettende kijker herkent in het nieuwe logo de originele paletvorm. Deze stond in het oude logo onder de naam. De originele paletvorm is een kwartslag gedraaid, ingekort, verdikt en eigentijds ingekleurd. 

“Vier stappen die symboliseren dat Woonpalet gaat van klassiek naar eigentijds, van misschien wel een beetje degelijk naar robuust en sterk. Van toen naar nu, mét behoud van het unieke; de paletvorm. Want die staat nog steeds voor de kustlijn van Zeewolde en past nog steeds bij onze naam. Onze naam waarmee we vertellen dat we, naast wonen een palet aan andere diensten bieden.”

Afbeelding
Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 13 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Informatiemiddag over 'levend verlies' georganiseerd door CVA-keten Noordwest-Veluwe Ingezonden 1 mei, 08:21